Mijn eerste dagen als ondernemer op Ibiza

Wat een fantastische reacties heb ik mogen ontvangen op de aankondiging van Empforce. Ik ben overweldigd door alle berichtjes, mailtjes en belletjes, dank jullie wel!

Mijn eerste dagen als ondernemer konden niet beter, op Ibiza met dit geweldige gezelschap. Samen het 15 jarige jubileum vieren van Trainingskampen.nl. Wat ooit begon met de ambitie om trainingskampen te organiseren, in een markt die tot dat moment niet bestond. Is Trainingskampen.nl inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van trainingskampen in binnen en buitenland!

Hoe? Door een solide basis neer te zetten, volledige focus op persoonlijke aandacht, oog voor de ontwikkelingen in de markt en warme relaties met klanten en leveranciers.

Maar deze mijlpaal zorgt er ook voor dat Trainingskampen.nl niet alleen zijn zegeningen telt, maar ook klaar wil zijn voor de volgende 15 jaar! En daarom mag ik dit geweldige team de komende tijd versterken. Samen kijken wat goed gaat, maar ook wat beter kan. Automatiseren, om de klant te ontlasten tijdens de boeking, maar wel die persoonlijke touch te houden. En om te zorgen dat een ieder binnen de organisatie in zijn kracht staat. Niet mensen in een functie zetten, maar talenten van een ieder optimaal benutten. Werkplezier te creëeren en doen waar je energie uit haalt!

Deze klus geeft mij in elk geval veel energie en werkplezier! Team Trainingskampen.nl alvast bedankt voor jullie vertrouwen (en de geweldige dagen Ibiza!).