Hoera, Empforce is alweer 2 jaar!

Hang de slingers op!

Vandaag is het feest, want Empforce is jarig! Empforce starten is op werkgebied de beste keuze ooit geweest! Elke dag opnieuw mag ik aan de slag om mensen te helpen die kwetsbaar zijn door hun arbeidsongeschiktheid, maar die ik ook weer toekomstperspectief mag geven. Soms in het eigen werk, maar als dat niet meer gaat ook op een andere plek. Allemaal ontzettend spannend voor degene die het aangaat, maar voor mij zo mooi en dankbaar om te doen! Ik mag mensen laten zien dat ze er nog bij horen en mee mogen doen.

Het is niet alleen maar arbeidsongeschiktheid wat de klok slaat!

Want het afgelopen jaar heb ik ook veel gave opdrachten mogen doen op het vlak van organisatie- en verandermanagement. Trainigen geven en met mensen in gesprek om te kijken waar hun hart nu echt sneller van gaat kloppen. En hoe we dat kunnen vertalen naar de organisatie waar ze werken. Weg met de vaste structuren, functieprofielen en standaard voorwaarden. Focus op werkplezier, empowerment, doen waar je goed in bent en energie van krijgt. Blije werkgevers, omdat de vernieuwde energie hun bedrijf laat floreren!

Zaten er maar 48 uren in een dag….

En al die leuke dingen smaken naar meer. Vaak hoop ik dat er 48 uur in een dag zit, want ik heb nog zoveel leuke ideeën. Er zijn nog zoveel mooie kansen. Maar bovenal ik wil zo graag nog meer mensen helpen! Het afgelopen jaar ben ik gestart met de opleiding tot Vitaloog. Enorm inspirerend om met vitaliteit en gezondheid bezig te zijn. Niet omdat het hippe woorden zijn in de huidige arbeidsmarkt. Maar juist om gefundeerd op dit vlak te kunnen adviseren. En dat brengt leuke ideeën met zich mee. Er worden achter de schermen inspirerende gesprekken gevoerd. En ik bruis van de energie om nog veel meer op te gaan pakken. Maar… alles op zijn tijd, want er zit maar 24 uur in een dag.

Op naar een energiek nieuw jaar!

Die 24 uur gaan natuurlijk niet allemaal naar Empforce. Want hoeveel ik hou van mijn werk, thuis zit nog iets veel belangrijkers! Mijn drie mannen. Die van elke dag een feestje maken! Balans is en blijft belangrijk en dat staat dan ook op nummer 1. En wat hebben we daar dit jaar extra van kunnen genieten. Daar waar Corona een grote impact had, ook op ons gezin, hebben we met zijn vieren laten zien hoe dynamisch we zijn. Hoe makkelijk we ons aanpassen. Samen hebben we vier fantastische maanden gehad in het buitenland. Een lang gekoesterde droom, wonen en werken vanuit het buitenland. Dit leek in duigen te vallen, maar door positief te blijven denken en kansen te zien heeft dit ons een fantastische ervaring gebracht.

Met deze mooie basis, kan ik niet anders dan uitkijken naar wat komen gaat. Mijn hoofd loopt over van ideeën en kansen. En er lopen diverse contacten voor mooie opdrachten en samenwerkingen. Ik kijk dan ook met enorm veel plezier en energie uit naar wat er nog meer komen gaat. Maar dat komt allemaal morgen weer. Vandaag blazen we de ballonnen op, eten we thuis een taartje en genieten we samen. Vandaag wil ik vooral stilstaan. En iedereen bedanken die meewerkt aan het realiseren van mijn droom. Mijn prachtige gezin, familie en vrienden. Die me altijd steunen en me de ruimte geven te zijn wie ik ben. Dank voor al mijn opdrachtgevers! Voor het vertrouwen dat jullie in mij stellen. En dank voor al die mensen die op mijn pad komen. Mij raken met hun verhalen en mij het vertrouwen geven hun te mogen helpen. In de spiegel durven te kijken en de kansen pakken die zich voordoen. Zij zijn voor mij een inspiratie en bron van energie!