Doorgaan naar de inhoud

Vandebron

Feedback deelnemers verzuimtraining

Zo'n dag kan veel energie vragen, maar door het maatwerk en het in verbinding staan met de groep, werd goed op onze behoeftes ingespeeld.

“Een hele fijne en waarde volle training verzorgd door Empforce. De flexibiliteit die geboden werd door de trainer was fijn, dus als we over een onderwerp tussendoor meer vragen hadden, dan was daar alle tijd voor. Hierdoor konden we echt aandacht besteden aan de onderwerpen waar wij behoefte aan hadden.

“Jorien maakt van droge theorie zoals “Wetverbetering Poortwachter” iets leuks en interactiefs en koppelt het aan situaties waar de managers zich in herkennen, waardoor zij de urgentie meer voelen en de informatie internaliseren”

”Erg leerzame, interactieve en fijne training gehad van Jorien. Naast goede oefeningen en uitleg ook ruimte voor eigen verhalen en gezelligheid”

“Ik vond het een hele prettige training, waarbij het fijn was dat we allemaal aan de beurt kwamen om te oefenen. Goed dat er vanuit hen situaties voorbereid waren, waar wij direct instapten om zo te ervaren en te zien bij andere collega’s hoe je daarmee om kan gaan. Het stukje ziekmeldingen opnemen. De informatie over hoe heel zo’n verzuimtraject gaat vond ik ook prettig, zeker omdat er de hele tijd ruimte was om vragen te stellen. Goed dat er begin van de dag naar theorie gekeken werd, om in de middag meer aan de slag te gaan.”

“Ik vond dat Jorien goed heeft aangevoeld/veel gevraagd heeft over wat wij we nodig hadden. Zo’n dag kan veel energie vragen, maar door het maatwerk en het in verbinding staan met de groep, werd goed op onze behoeftes ingespeeld”