Doorgaan naar de inhoud

Over Empforce

Onze passie? Het versterken van arbeidskracht
Vandaar de naam Empforce. Oprichter Jorien van Ammelrooy koos in 2019 deze naam, samengesteld uit de woorden Empowerment en Force. Nog steeds stimuleren we het allerliefst mensen hun kracht te vinden en te activeren. Of het nu gaat om een werknemer, een leidinggevende, een team of een hele organisatie.

Lees verder

Wij zijn nieuwsgierige arbeidsdeskundigen

Nieuwsgierig naar mensen. Naar hun verhaal. Naar hun talenten en hun verlangens. Maar ook naar wat ze moeilijk vinden. Waar ze in vastlopen. Wat ze nodig hebben. We zijn gewend persoonlijke gesprekken te voeren en de mens achter de casus te leren kennen. Het liefste wat wij doen is samen dé manier te vinden om arbeidskracht en werkplezier te vergroten. Altijd met aandacht en een flinke dosis positieve energie.

We hebben gedegen kennis van ons vak

Onze arbeidsdeskundigen zijn gecertificeerd en geregistreerd: we leveren onafhankelijk en deskundig advies dat voldoet aan de richtlijnen vanuit de NVvA en SRA. We kennen de actuele wet- en regelgeving. En putten daarnaast uit onze persoonlijke ervaring in het bedrijfsleven in de rol van manager en leidinggevende.

Wij gaan aan
als het lastig wordt

Dat krijg je ervan als je niet houdt van standaard protocollen. En mensen niet over één kam scheert. Dan heb je oog voor het unieke verhaal van elk mens. En het bijzondere in elke opdracht. Het houdt ons alert, vindingrijk en wendbaar. Wij zijn niet bang het grijze gebied op te zoeken, een stevige sparringpartner te zijn en een advies te geven waarin wij net wat verder kijken dan je wellicht gewend bent.

We hebben diverse specialismen aan boord

  • Onze Vitalogen® zijn gespecialiseerd op alle vraagstukken rondom vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en veerkracht.
  • Onze CROV Casemanagers helpen een passend dossier opbouwen en ondersteunen werkgever en werknemer bij het maken van re-integratieafspraken.
  • Onze coaches en trainers helpen bij het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap.
  • Onze mediators helpen in lastige situaties een stap vooruit te zetten.

Daarnaast werken we samen met een breed netwerk aan professionals zoals: tweede spoororganisaties, loopbaancoaches, jobcoaches, re-integratiedeskundigen, bedrijfsartsen, arbodiensten, ergonomen en arbeids- en organisatiedeskundigen. Zo kunt u voor al uw vragen op het gebied van arbeidskracht bij ons terecht.