Doorgaan naar de inhoud

Krachtige verhalen

Deze mensen en organisaties versterkten hun kracht.

Geplaatst op: 5 juni 2024

Het perfecte plaatje

Als arbeidsdeskundige komt Jorien van Ammelrooy verschillende situaties tegen. Een aantal van deze situaties heeft ze opgenomen als monoloog.

Geplaatst op: 31 mei 2024

Het geheim tegen stress? Veerkracht!

In de vierde aflevering van onze podcast Gezond Werken gaat arbeidsdeskundige en vitaloog Jorien van Ammelrooy in gesprek met Eskil Fleuren.

Geplaatst op: 30 mei 2024

Preventie is je medewerkers zien

We vinden het leuk om te vertellen hoe VSD is ontstaan, waar we zelf energie van krijgen en hoe we graag werken met jou als klant.

Geplaatst op: 21 november 2023

Hoe zorg je op de werkvloer voor (meer) verbinding tussen generaties?

In deze tweede aflevering van VerzuimService Desk, de Podcast gaat arbeidsdeskundige en vitaloog Jorien van Ammelrooy in gesprek met Gerben Roosink.

Geplaatst op: 7 november 2023

Bodyscan met Jorien van Ammelrooy

We starten onze serie namelijk in de Week van de Werkstress en hoe kunnen we die beter aftrappen dan met een handvat voor ontspanning?

Geplaatst op: 29 september 2020

Carpe Diem!

Ken je dat? Dat je in je werk in contact komt met iemand die je raakt. Wiens verhaal je bij blijft? Nog niet zo lang geleden werd ik gevraagd voor een arbeidsdeskundig onderzoek.

Geplaatst op: 2 september 2020

Weet wat je waard bent!

Vaak zie ik dat een werknemer niet volledig op zijn plek zit. Of in de juiste rol. Laten we minder naar vacature teksten kijken, maar meer naar de persoon erachter.

Geplaatst op: 2 maart 2017

Daar heb ik toch recht op?

Weer ziek. Nog steeds ziek. Doorbetalen of niet? Een zieke of arbeidsongeschikte werknemer die zijn eigen werk niet meer kan doen, krijgt zijn loon doorbetaald.

Geplaatst op: 11 november 2015

Wie wil mij nu nog hebben?

Lukt integreren bij de eigen werkgever niet? Dan start een tweede spoortraject: re-integreren bij een andere werkgever.