Werkplekonderzoek

Computerwerkplek met werkplekpaspoort
Een goed ingestelde werkplek is belangrijk voor het voorkomen en verminderen van klachten. Ik kijk met uw werknemers mee naar hun werkplek. Zij ontvangen een kort en bondig advies over de juiste instelling. Uw werknemers ontvangen een werkplekpaspoort met de belangrijkste instellingen daarop, zodat ze na afloop de adviezen zelf nog hebben.

Het eerste werkplekonderzoek betaalt u volledig. Daarna betaalt u per uur. In een dagdeel kan ik dus al veel van uw mensen helpen.

Computerwerkplek met adviesrapport
Uw werknemer heeft klachten die mogelijk te maken hebben met zijn werkplek. Of uw werknemer is zelfs al uitgevallen. En de bedrijfsarts heeft aangegeven dat het zinvol is de werkplek van de werknemer goed in kaart te brengen.

Samen lopen we alles langs. Van stoel, tot bureau, schermen en omgeving. We checken de klachten en de mogelijke oorzaken. We stellen de werkplek goed in, zodat de klachten gaan verminderen.

Ik maak een uitgebreid adviesrapport over de inrichting van de werkplek. Ook geef ik hierin gedragsadviezen: hoe kan de werknemer zelf bijdragen aan het verminderen van de klachten?