Over Empforce

Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je?

Ik ben nieuwsgierig. Naar mensen. En naar hun verhaal. Naar hun talenten en hun verlangens. Het liefste wat ik doe is samen dé manier te vinden om arbeidskracht en werkplezier te vergroten. Altijd met persoonlijke aandacht. En een flinke dosis positieve energie.

Ervaring

Ik heb gewerkt als jobcoach in de re-integratie. Hier leerde ik al om voor mijn klant een passende werkplek te vinden in plaats van te zoeken naar een passende vacature. Als arbeidsdeskundige binnen de arbodienstverlening kreeg ik bij veel verschillende werkgevers een kijkje in de keuken. Daarnaast was ik sterk betrokken bij de ontwikkeling van de organisaties waar ik voor werkte. En van de teams die ik onder mijn hoede had. Steeds met aandacht voor de mensen. En focus op empowerment.

Wat we doen

Met Empforce help ik anderen met wat mij energie geeft: arbeidsdeskundig advies en organisatieadvies. Ik ken de wereld van wet- en regelgeving goed. Maar in mijn coachende manier van werken, staan voor mij de mensen centraal.

Ik ben niet bang het grijze gebied op te zoeken, een stevige sparringpartner te zijn en u een advies te geven waarin ik net wat verder kijk dan u wellicht gewend bent. Ik verras u graag met een breed en overstijgend advies, waar u echt wat aan heeft.

Kennis & kunde

Ik ben gecertificeerd en geregistreerd: ik lever onafhankelijk en deskundig advies dat voldoet aan de richtlijnen vanuit de NVvA en SRA. Meer weten over mijn werkervaring en opleidingen? Klik hier.

Klinkt naar meer?

Samen aan de slag voor meer empowerment? Let’s go! Neem contact met me op.

Jorien van Ammelrooy – Waanders

Referenties

“De samenwerking met Jorien verloopt zeer positief. Zij kan zowel goed luisteren als handelen én heeft de gunfactor binnen alle geledingen.”

Wim JansenDirecteur / Mede-eigenaar EMboost

“Jorien neemt de luisteraar op een enthousiaste en persoonlijke manier mee in haar verhaal, waarbij ze goed de verbinding legt met het thema dat in de organisatie speelt. Op onze medewerkersdag deed zij het inleidende verhaal en daarna begeleidde ze een zevental workshops als gespreksleider. Ze sloot de dag plenair af en deed dat alles in een goede, logische en professionele flow. Vooraf hebben we met Jorien haar bijdrages zorgvuldig kunnen doornemen waardoor onze wensen en haar bijdragen goed op elkaar aansloten. Zowel in de grote setting van het inleidende verhaal (160 mensen), als in de kleine setting van de workshops (met groepen van 12 mensen) was ze een goede (bege)leider.”

Adinda LiebetonManager Staf de Basis

“Door haar vakkennis, enthousiasme en toewijding is Jorien met haar bedrijf Empforce al snel een enorme meerwaarde gebleken om Trainingskampen.nl naar een hoger niveau te tillen!”

Tim van AmmelrooijDirecteur / Mede-eigenaar Trainingskampen.nl

“Tijdens de samenwerking met Empforce, heb ik Jorien leren kennen als een deskundig, prettig en waar nodig pragmatische adviseur van ons bedrijf op het gebied van HR-gerelateerde zaken. Binnen ons bedrijf is zij bovendien een graag gezien persoon die ik ieder ander bedrijf aan kan raden”

Leon SteijnCommercieel manager B.made