She said yes!

Wat zijn wij super blij en trots!

Dankzij het vertrouwen van onze trouwe klanten, maar ook de komst van nieuwe klanten. Is er ruimte voor uitbreiding van ons team! Op 1 april is Lichelle Stegeman gestart als arbeidsdeskundige binnen Empforce. Lichelle brengt met haar Twentse roots een nuchtere kijk mee op onze dagelijkse vraagstukken. Door haar ruime ervaring binnen de arbodienstverlening, als CROV gecertificeerd casemanager en als arbeidsdeskundige, is zij een aanwinst voor Empforce. De afgelopen maand hebben onze klanten al kennis mogen maken met Lichelle tijdens arbeidsdeskundige onderzoeken en het geven van verzuimtrainingen. Voor ons was er dan ook geen twijfel over onze samenwerking na deze proeftijd. Maar, it takes two to tango!

En dan volgt die ene spannende vraag…

Wil je blijven? Want laten we eerlijk zijn. In de huidige roerige tijden op de arbeidsmarkt is het een uitdaging om de juiste persoon te vinden, die jouw team en organisatie versterkt. En als dat dan lukt, dan zet je deze samenwerking natuurlijk heel graag voort. Gelukkig is Lichelle net zo enthousiast over haar nieuwe werk, als dat wij zijn over haar. So, she said yes!

Op naar een mooie toekomst!

Met de komst van Lichelle ontstaan er spontaan nieuwe plannen en ideeën over de diensten van Empforce. Het wordt tijd dat ook de website een update krijgt. Want met de komst van Lichelle werken we inmiddels alweer met 6 arbeidsdeskundigen voor de klanten van Empforce. Niet enkel meer op het vlak van arbeidsdeskundig- en organisatieadvies, maar inmiddels ook als professionals binnen de vitaliteit. Waarin we naast coaching een bron van inspiratie willen zijn voor anderen. En zoals ook al blijkt uit onze diepste overtuiging: ‘Geeft dat wat je leuk vindt, enorm veel energie!’ En die geven wij graag door aan onze klanten en samenwerkingspartners. We zijn dan ook super trots met de mooie groei en ontwikkeling die Empforce heeft mogen doormaken. En hopen samen met ons team, een mooie toekomst tegemoet te gaan. Samen aan de slag voor meer empowerment!