De bal moet rollen!

Al enige jaren mag ik van de zijlijn meekijken bij het prachtige bedrijf Trainingskampen.nl

Sinds vorig jaar ook vanuit mijn eigen expertise als organisatie adviseur. Ik heb hier een prachtige interim klus mogen doen om de organisatie klaar te stomen voor de toekomst. We hebben samen mooie stappen mogen zetten in product- en personeelsontwikkeling en als kers op de taart komt binnenkort hun eigen digitale platform live, inclusief een eigen boekingssysteem en CRM! Daarmee zijn zij de eerste en enige organisator van Trainingskampen, waar je 24 uur per dag alle info over je trainingskamp terug kan vinden.

Trainingskampen.nl is erg actief op social media en stelt met enige regelmaat een medewerker voor. Deze keer was ik aan de beurt. Leuk en creatief gedaan door Amber Verspaget. Die tevens een geweldig onderzoek heeft gedaan voor Trainingskampen.nl over de wensen en behoeften van vrouwenteams. En afgelopen week zelf haar handtekening heeft gezet onder een contractverlenging bij ADO Den Haag!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de opdracht die ik voor Trainingskampen.nl deed? Of wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Bel of mail me dan gerust!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie